15-11-2019

Theatervoorstelling VRIEND

@Sebas & Wes

Theater Voucherregeling

Sebas & Wes | Theatervoorstelling – Vriend €1995

Discipline
Muziek. Theater.

Projectomschrijving
Deze theatervoorstelling is een voorstelling gemaakt door 2 vrienden. Hierin combineren ze het spelen van livemuziek (zowel zelfgeschreven als covers) met theater. Hierin staat de titel VRIEND. centraal.

De voorstelling VRIEND. Gaat over Sebas & Wes. Wes heeft gedroomd dat ze samen een voorstelling zouden gaan maken. Echter lijkt Sebas dat niet een heel slim plan. Wes wil Sebas overtuigen om toch een voorstelling te gaan maken; en wanneer dit is gelukt gaan ze op zoek naar een thema. Als inspiratie voor dit thema begint Sebas met het lezen van een boek. Clue: Dit boek vormt de basis van de verhaallijn. Door bewust in en uit het verhaal van het boek te stappen creëren we meerdere verhaallijnen aangevuld door muziek. Uit de conclusie blijkt dat het verhaal uit het boek een reflectie is van onze vriendschap; met daarin een boodschap en rode draad.

Doel van het project
Het doel is om de horizon van het actuele publiek van de Kring te verbreden met een voorstelling gemaakt door Jonge theatermakers. Daarbij willen Sebas en Wes na de voorstelling elkaar kunnen aankijken onder het genot van een drankje en kunnen zeggen dat ze trots zijn op de gemaakte voorstelling. Ook hebben ze hierbij oog voor:

- Het entertainen van de bezoekers en ze de boodschap die zij in de voorstelling vertellen, mee te geven. Ze openminded naar “vriendschap” laten kijken en waar kan; invloed uitoefenen op hun mening en ze laten beseffen dat vriendschap heel belangrijk is.

- Het doel is ook om henzelf kennis te laten maken met het “theater maken”; in de hoop dit succesvol uit te kunnen voeren. Er komt een hoop bij kijken en kost meer tijd dan ze verwachtten; dit gehele proces hopen ze succesvol te kunnen doorstaan.

Omvang
Aantal deelnemers: 2 spelers, 4 crewleden
Aantal bezoekers: 220