15-11-2019

Inviteater | DEKOORUM

@Stichting Stimulering Podiumkunsten

Muziek Voucherregeling

Stichting Stimulering Podiumkunsten – Inviteater | DEKOORUM €2000

Discipline
Muziek. Theater. Stichting Stimulering Podiumkunsten stelt zichzelf ten doel om podiumkunsten, en actieve deelname hieraan, in de breedste zin van het woord te stimuleren, voor een zo groot mogelijke doelgroep.

Projectomschrijving
Een musical met als hoofdthema een koor dat zich samen met de hoofdrolspeler door een moeizame periode worstelt. Het betreft hier geen kant en klare musical maar zich ontwikkelend muzikaal project waarbij solisten en koor een proces doormaken en een schandaal uit het verleden de rode draad vormt. De hoofdpersoon wordt heen en weer geslingerd tussen verleden en heden. Popsongs vormen een belangrijk element in de voorstelling waarin volop wordt geacteerd, gezongen en gedanst.

Doel van het project
Inviteater heeft intussen een zesjarige traditie opgebouwd met zelf geschreven en geproduceerde musicals met een bepaald thema  en bekende, maar speciaal voor deze producties  gearrangeerde muziek. Dit jaar is gekozen voor het project DEKOORUM waarin geëxperimenteerd wordt met muziek, dans en toneel en met live gespeelde muziek van popband IMPAKT.

Omvang

Aantal deelnemers: 25       
Aantal bezoekers: 300