16-02-2018

Presentatie stichting Cultuur Verbindt Roosendaal woensdag 14 maart

De bestuursleden van de onlangs opgerichte stichting Cultuur Verbindt Roosendaal, Judith Ensel, Katja Neurink, Kees Jongmans en Marijn ten Harmsen van der Beek nodigen iedereen met cultuur in het hart uit voor een bijeenkomst op 14 maart.

Programma 

  1. Opening en voorstelrondje bestuursleden.
  2. Toelichting mission statement zoals met de gemeente Roosendaal overeengekomen.
  3. Korte toespraak wethouder Hans Verbraak.
  4. Presentatie van de eerste contouren en invulling op hoofdlijnen van het cultuurfonds. Mogelijkheid voor reflectie uit de zaal. Het doel is om informatie en ideeën te verzamelen en bij een volgende bijeenkomst (april) gedetailleerder met elkaar te bespreken.

Pauze

  1. De schone energie van wind gebruikt voor historische windmolen De Arend in Wouw en de nieuwe windmolens ten westen van Roosendaal spreken tot de verbeelding van EELT Theatercollectief uit Brabant. Om de deelnemers van het netwerk te inspireren, vertelt artistiek en algemeen leider Monique Zijp over de projecten van EELT waarbij steeds samenwerking met partners uit verschillende domeinen vorm krijgt. En het zou zo maar kunnen dat deze avond weer nieuwe verbindingen tot stand komen.
  2. Informatie over onze aanpak.
  3. Afsluiting met mogelijkheid tot napraten.

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 - 22.00 uur, met aansluitend nazit. Inloop vanaf 19.00 uur. We zijn te gast bij De Kring Roosendaal, Rabobank Galerie, Kerkstraat 1 in Roosendaal.