21-05-2019

Inspiratie en netwerkbijeenkomst | woensdag 3 juli 2019

Je bent van harte uitgenodigd op woensdag 3 juli voor onze laatste netwerkbijeenkomst voor de zomer. De bijeenkomst staat in het teken van de aangepaste regelingen, het delen van elkaars plannen en netwerken. We verwelkomen je graag vanaf 19:00 uur. Aanmelden doe je online.

Regelingen aangepast

Cultuur Verbindt Roosendaal is in 2019 gestart met het evalueren van het eerste half jaar. Er is input gevraagd aan de adviescommissie en er is geëvalueerd met het culturele netwerk via gesprekken, een evaluatiebijeenkomst en enquêtes. Wij willen hierbij ieder bedanken die input heeft geleverd. Op basis van jullie input presenteert Cultuur Verbindt Roosendaal nu de aangepaste regelingen. Tijdens de netwerkbijeenkomst lichten we de aanpassingen graag toe en beantwoorden we eventuele vragen.

Plannen voor komend seizoen

Tijdens de bijeenkomst vragen wij aan jou om je plannen in maximaal 3 minuten te delen. Geef daarbij ten slotte aan wat je daarvoor nodig hebt en dan kijken we hoe we als netwerk elkaar kunnen versterken.

Performance & Netwerken

We starten de bijeenkomst met een performance (wie of wat houden we nog even geheim) en we sluiten de bijeenkomst af met een borrel. Onder het genot van een hapje en een drankje vind je misschien wel net die samenwerkingspartner waarmee je na de zomer aan de slag kan gaan.

Ben je niet in de gelegenheid te komen, dan wensen we je alvast een prettige zomer!

Kom je wel, dan vragen we je je via onderstaande knop aan te melden.

Aanmelden