20-01-2020

Netwerkbijeenkomst | wo 12 februari 2020

Je bent van harte uitgenodigd voor een nieuwe netwerkbijeenkomst op woensdag 12 februari 2020. Het definitieve programma en de locatie zijn inmiddels bekend! We verwelkomen je graag vanaf 19:00 uur in Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111 in Roosendaal. 

Programma wo 12 februari 2020 | 19:30 tot 22:00 uur

19:00 uur inloop


Update & Ontwikkelingen
  • We zijn te gast in Cultuurhuis Bovendonk waarvan de voorzitter, Geert van der Horst, ons meeneemt in de laatste ontwikkelingen.
  • Programmacoördinator Carlijn van Bot van Cultuur Verbindt Roosendaal geeft je een update waar de Stichting mee bezig is en presenteert (op basis van eerdere evaluaties met het culturele netwerk, de adviescommissie en het bestuur) enkele aanpassingen binnen de regelingen. 

Keynote André Merlijn | Bereiken en activeren van jongeren

Jongeren warm maken voor kunst is niet altijd even gemakkelijk. Voor het draaiend houden en toekomstklaar maken van je organisatie blijkt dit tegelijkertijd een belangrijke doelgroep te zijn. André Merlijn, directeur van Bureau Coen geeft je tips en tricks over het bereiken en activeren van jongeren. 

Ophalen: waar ben je mee bezig en wat heb je nodig?

Tenslotte vragen wij aan jou om je plannen in maximaal 3 minuten te delen. Geef daarbij aan wat je daarvoor nodig hebt zodat wij als netwerk elkaar hierin weten te vinden en te ondersteunen.

Netwerkborrel

We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel.

Nog niet aangemeld? Dat kan door een mail te sturen naar contact@cultuurverbindtroosendaal.nl of om op de knop aanmelden te drukken.