03-02-2021

Maak kennis met programmamaker Anne van Kalmthout

Met ingang van 8 februari komt Anne van Kalmthout Cultuur Verbindt Roosendaal versterken in de functie van programmamaker. We hadden haar het liefst in levende lijve aan het culturele veld voorgesteld, maar de omstandigheden laten dat helaas nu niet toe. 

"In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Tilburg University als Master in Management of Cultural Diversity. Daarvoor heb ik de bachelor Archeologie aan Universiteit van Leiden met veel plezier afgerond. In mijn vrije tijd ben ik vaak in Frankrijk te vinden, waar ik vrijwilliger ben in een Eerste Wereldoorlog museum.

Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan bij Cultuur Verbindt Roosendaal. Als geboren en getogen Roosendaler heb ik deze stad namelijk altijd een warm hart toegedragen en kijk ik er dan ook naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen in deze mooie gemeente. Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste verbinder en ga geen uitdaging uit de weg. Ik kijk er naar uit om met iedereen in het culturele werkveld kennis te maken, schroom dan ook niet om contact met mij op te nemen!"