17-08-2020

4x Kunst geïnspireerd door Corona...

De coronacrisis brengt gelukkig ook af en toe wat moois voort. Al meerdere Roosendaalse kunstenaars en creatievelingen hebben zich laten inspireren en geven hun eigen draai aan deze ongewone periode. Volg jij? Wij helpen je graag verder! Bel, mail of kom eens langs.

4x Kunst geïnspireerd door Corona...

Vandaag Groei Ik | Isa de Jong

Geïnspireerd door de 'coronacrisis' komt Isa de Jong met een buitentenstoonstelling op het Stationsplein in Roosendaal. ‘Vandaag Groei Ik’ biedt een intieme en rauwe inkijk in het leven van twintig verschillende jonge Roosendaalse vrouwen en is van 28 augustus tot 1 november te zien. Mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal.

De Corona Monologen

De aanvraag van Invitéater/Stichting Stimulering Podiumkunsten is toegekend voor het project De Corona Monologen. Tekstschrijver Stef Broos heeft Corona als leidend thema genomen voor de monologen met tekst, muziek en dans.

Ik vergeet je niet | Cultuurcompaan en CC-educatie

Heb jij al een kijkje genomen in de Passage? 'Ik vergeet je niet', een initiatief van Cultuur Compaan en CC-educatie is mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal. Gedurende de zomermaanden zijn alle werken te bewonderen van de ruim 200 deelnemers!

 
Social distancing in dans | Jacques van Meel
 

Is het mogelijk...social distancing in dans (1,5 meter). Het resultaat van een onderzoek door Jacques van Meel (artistiek leider Roosendaal Danst). Mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal.

 

Volg jij? Wij helpen je graag verder! Bel, mail of kom eens langs. info@cultuurverbindtroosendaal.nl | 06 40 678 086