13-10-2020

Voor in je agenda: Spreekuur VSBFonds in Roosendaal!

Kijk of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij VSBfonds

Mensen met mooie ideeën

Adviseurs van VSBfonds trekken dit najaar de provincie Noord-Brabant in om in gesprek te gaan met mensen die financiering zoeken voor hun maatschappelijke of culturele activiteit. Onder voorbehoud van de Coronamaatregelen zijn zij op de volgende dagen in de provincie aanwezig:

  • 29 oktober – MFA de Struik, Vorstenbosch (update: in verband met de coronamaatregelen zijn de gesprekken online of telefonisch)
  • 26 november- Roosendaal, locatie nog nader te bepalen 
  • 17 december – Kunstloc, Tilburg

Tijdens deze spreekuren kunnen mensen met een idee kennis maken met adviseurs van VSBfonds en met hen bespreken of hun initiatief in aanmerking komt voor het indienen van een subsidieaanvraag. Wil jij je aanmelden voor het spreekuur? Stuur dan een email met een korte omschrijving van je initiatief naar infozeelandbrabant@vsbfonds.nl. Rekening houdend met de Coronamaatregelen kan het zijn dat een gesprek op locatie niet door kan gaan. De afspraak zal dan telefonisch of via Teams worden gehouden.

Over VSBfonds

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op vsbfonds.nl.

Ondersteuning Cultuur Verbindt Roosendaal

Cultuur Verbindt Roosendaal ondersteunt je graag verder met je project. Wij bieden daarvoor expertise, netwerk en financiering. Neem gerust eens contact met ons op via info@cultuurverbindtroosendaal.nl of 0165 635 005.