07-05-2021

Netwerkbijeenkomst | di 1 juni 2021


Je bent van harte uitgenodigd voor een nieuwe (online) netwerkbijeenkomst. We verwelkomen je graag op dinsdag 1 juni 2021 van 19.30u tot 21.00u.
 

Programma

* 19.30 - 19.45 uur
Korte inleiding door Cultuur Verbindt Roosendaal.

* 19.45 - 20.15 uur
We starten de avond met de getuigenis van Anne Leijdekkers en Muziekvereniging Roosendaal. Zij vertellen wat meer over hoe ze de voorbije maanden beleefd hebben en delen hun ervaringen en tips. Hoe hou je je leden betrokken? Wat kan er wél en hoe pak je dat aan?

* 20.15 - 20.45 uur
Vervolgens kan je kiezen uit 2 werksessies van 30 minuten. Door vanavond op één van de twee links te klikken zal je zelf kunnen kiezen bij welke sessie je aansluit.

In de ene sessie geven we het woord aan Rajae El Mouhandiz, zij zal haar tips & tricks met betrekking tot cultureel ondernemerschap delen en geeft graag antwoord op al je vragen m.b.t. persoonlijke ontwikkeling, zakelijke ontwikkeling, …. Hoe vind je je weg als maker? Hoe bouw je een netwerk op? Rajae denkt graag met je mee.

Tijdens de andere sessie gaan we samen Matthijs Beerepoot (LKCA) in op het “Open Club”-principe. Steeds meer culturele organisaties zijn zich bewust van hun rol in de samenleving, en willen graag hun maatschappelijke waarde vergroten. Maar welke ingrediënten zijn er nodig om tot deze mindset te komen? Wat levert het op om een ‘Open Club’ te zijn? En wat zijn mooie voorbeelden? Matthijs vertelt je graag meer.

* 20.45 - 21.00 uur
We ronden de avond samen af.

 

Aanmelden

Ben je er graag bij? Meld je dan aan door vóór 1 juni om 17.00u een mail te sturen naar info@cultuurverbindtroosendaal.nl of door op de knop aanmelden hieronder te klikken. Vermeld in je mail je naam en in welke hoedanigheid je deelneemt aan de inspiratieavond (ben je een professionele maker, betrokken bij een (amateur)vereniging, geïnteresseerde inwoner, ...).