17-08-2021

Pitchnight - Get Roosendaal Inspired

Meld je nu aan voor de Pitchnight en win €2.000!

Beginnende en/of jonge makers in de culturele sector weten de weg naar het subsidie landschap meestal (nog) niet te vinden. Schrikt het papierwerk, de uitgebreide aanvragen en begrotingen je af? Is de drempel om de eerste stap te zetten te groot? Daarom organiseren wij de Pitchnight! Een laagdrempelig subsidie evenement waarbij je geen uitgebreide aanvraag hoeft in te dienen, maar je project in je eigen woorden kan pitchen!

Voor de Pitchnight zijn we opzoek naar culturele projecten van jonge en/of beginnende makers die durven te experimenteren. Het combineren van disciplines, het bewandelen van ongebaande paden en culturele projecten waarbij de ontwikkeling jou als de maker een grote rol zal spelen.

Een project komt in aanmerking voor de wedstrijd als het aan volgende voorwaarden voldoet:

  • Het project is ingediend door een jonge (< 30 jaar) en/of beginnende maker;
  • Het project heeft geen commerciële insteek;
  • Het project heeft een maximale bijdrage van € 2.000 nodig om plaats te kunnen vinden;
  • Het project zal plaatsvinden in Roosendaal.

Onze juryleden zullen vooral letten op de kwaliteit en de haalbaarheid van het project. Er wordt gekeken naar de visie van de aanvrager, de kwaliteit van het project, maar zeker ook op de originaliteit van het project en de eventuele partners. Daarnaast moet het project haalbaar zijn: het is natuurlijk belangrijk dat er iemand baat heeft bij je project en dat je het financiële plaatje rond krijgt.

Wil je graag komen pitchen? Dien dan uiterlijk voor 4 oktober je project in via deze link of door dit document in te vullen en aan ons te bezorgen via info@cultuurverbindtroosendaal.nl.