17-08-2021

Pitchnight - Get Roosendaal Inspired

Cultuur verbindt Roosendaal roept beginnende makers en kunstenaars op om hun culturele projecten te pitchen op donderdag 4 november.

Beginnende en/of jonge makers in de culturele sector weten de weg naar het subsidie landschap meestal (nog) niet te vinden. Schrikt het papierwerk, de uitgebreide aanvragen en begrotingen je af? Is de drempel om de eerste stap te zetten te groot? Daarom organiseren wij de Pitchnight! Een laagdrempelig subsidie evenement waarbij je geen uitgebreide aanvraag hoeft in te dienen, maar je project in je eigen woorden kan pitchen!

Voor de Pitchnight zijn we opzoek naar culturele projecten van jonge en/of beginnende makers die durven te experimenteren. Het combineren van disciplines, het bewandelen van ongebaande paden en culturele projecten waarbij de ontwikkeling jou als de maker een grote rol zal spelen.

Wil je graag komen pitchen? Dien dan uiterlijk voor 4 oktober je project in met het aanvraagformulier en beknopte begroting via info@cultuurverbindtroosendaal.nl. De benodigde documenten vind je hier.